Nak mengandung balik

Hii boleh tak sy nak mnta pndpt,, sy dah 4 tahun mkn ubat perancang,, lepas tu sambung jarum 3 bulan, skg sy dah tak amik jarum,, sb nak mengandung balik,,, tapi haid pn belum datang , ???cam mana nee??? pleasee share pendapat kamu,,

1 Trả lời

Sy pernah ambik dpo dulu sbb sy slalu terpregnant jarak yg dekat after miscarriage. Lepas tu period sy trus x menentu, ambil masa dekat 3 bulan utk period sy dtg balik mcm biasa

5y trước

Thankss