Jarum Perancang

Hai mommies, nak tnya kalau ambik jarum perancang ni berkesan tak ? Ada tak yg pernah experience pregnant wlaupun ambik jarum perancang ?

1 Trả lời

semua perancang ad risiko utk pregnant. sbb tu suami kena pakai sarunggg. even iucd yg 99% tu pun blh tersangkut..apa lg yg lain2.

5mo trước

Betul. Even kalau pakai sarung pun tetap boleh pregnant huhu. Thats why company sarung dah disclaimer siap2 avoid pregnancy tu bukan 100%