Mengandung Selepas Berhenti Jarum Depo.

Ada tak yang lepas berhenti jarum depo senang nak lekat? Saya lepas berhenti jarum depo dah dua kali keguguran. Anak pertama da 7 tahun. Saya berhenti jarum depo masa anak pertama 3 tahun half. Lepas dah dua kali keguguran, saya memang sensitif dengan perubahan badan saya. Kali ni rasa macam mengandung, spoting mual lemas loya sensitif. Tapi bila cek upt negatif. Ada tak pengalaman sama? Anak pun asyik cakap nak baby adik🥲

1 Trả lời

Saya pon lepas berhenti jarum depo 2bulan terus lekat.. Sekarang tunggu hari nak bersalin pulak.. Beza jarak anak pertama 5tahun😊