Neurogain?

Hi, sesiapa ada pengalaman ambil neurogain ya? Mmg perlu ke ambil neurogain ni untuk perkembangan otak bayi?Bila patut start ambil?skrg saya 11 weeks.

Neurogain?
36 Các câu trả lời

🙋🏻‍♀️ start makan dari 18w. Now dah nak masuk 22w. Tapi tak makan tiap2 hari. Ada jugak skip makan 😂

saya rasa tak perlu makan neurogain untuk ibu mengandung... tapi ikut saranan doktor la ya sis kalau nak pasti

Kawan Saya Ada pengalaman mkn Ni..tapi anak dia hyper.. sbb tu tak berani nak mkn..

5y trước

Kadang2 yg mkn ok Kan.. tapi Saya Tak berani.. takut juga aktif sgt sampai Tak tkawal.. tapi apa pun agar semua anak2 Kita ok

Saya rasa tak payah pun tak pe sbb neurogain untuk ibu mengandung ni tak semestinya sesuai untuk semua org.

Oh sy tk prnah dgr pulak. Sy consume ubat klnik je, obimin,folic asid, itu je.. tkut nk makan yg lain

Dulu saya kerja hospital swasta, ibu mengandung mesti dapat ubat ni. Ni kira macam folic acid juga.

5y trước

Ada yg awal kehamilan. Most case masa first time check up.

Sy dh start mkn masa 12w. Mkn sebelum tdo. Beli di Watson @ guardian. Rm69.xx kalau xsilap

5y trước

Saya pun🤭

Better mkn ubat yg nurse bg je dh ckup. Xyh nk amik apa2 supplement lain sis

Ya saya pernah makan neurogain dan memang bagus buat minda anak dan saya

saya...tp belum mkn lg...tgu kandungan 7bulan..br blh mkn.