Makan neurogain

Saya baru beli neurogain and first mom. Sekarang nk masuk 7 bulan dah kandungan saya. For now, saya just ambil zincofer je sebiji hari-hari, takda ambil ubat lain dah. Dari awal sampai 7bln saya ambil zincofer malam bebetul time mengantuk nak lena dah. Now, nak topup dgn neurogain. Boleh suggest waktu yg sesuai utk makan neurogain? TQ

9 Các câu trả lời

Sy pun mkn omega 3 + dha masuk 7 bln ni sbb 3rd trimester ni otak baby tgh pesat berkembang. tambahan lak sy jnis kurang mkn ikan. Sy mkn capsule omega 3 ni lps lunch. zincofer mkn malam. Pagi2 sbb sy mnum susu masa breakfast. Sy elak mkn suppliment pagi2

neurogain ni minyak ikan utk otak..sy masa preggy yg sulung 11/12w, doc pakar swasta yg bg suruh mkn...lps tu sy sambung beli dkt farmasi...vit kk pun sy mkn..utk lebih yakin, awk bawa ke kk tunjuk dan tanya doc dulu ya

Omega dah blh amik start 7 bulan ke atas. Ada org awl preggy dh amik tp cari yg mg dia rendah mcm dlm neurogain tu mmg ssuai utk ibu mngndung. Boleh ambil pagi, zincofer amik mlm sblm tidur

sy dulu mkn zincofer saja da cukup. mkn waktu pagi selepas sarapan (lepas sejam). then amalkan minum susu (ptg/mlm)

Sorry mommy. Soal ubat/vitamin/supplement perlu rujuk dengan doktor. Setiap preggy mommy berbeza tahap kesihatan

sebarang ubat ubatan bg ibu mengandung atau menyusukan anak harus dapat rujukan doktor terlebih dahulu..

Neurogain sgt bgus utk otak ank.. Sy buat ivf dan doctor bg vitamin ni minum.

Macam sy, makan iberet malam bfore tidur n neurogain pagi.

dalam zincofer dah vitamin lain juga awak😊

5mo trước

Neurogain ni ada kandungan minyak ikan, bagus utk otak baby tp kene mkn 7bulan ke atas.. Kiranya makanan tambahan selain zoncofer sis.. Nutrient die xde dlm zincofer..