kontraksi

Hhmm bilelah kontraksi yg betul2 ni asik Braxton Hicks je ??

6 Các câu trả lời

Hhahah 😂 saya dah masuk 33 weeks. Dah prepare barang nak ke hosptl. Braxton hicks selalu menyerang. Stiap kali bg tau suami, asyik nak bawa je ke hosptl 😂 risau sgt tu.

5y trước

Kontraksi palsu sis

Sy isnin ni due...bru kejap turun tanda lendir & darah...39weeks 5day...sebelom ni asik braxton hicks je..harap dipermudahkan 😇

5y trước

Aamiin in shaa allah..moga urusan kita semua dipermudahkan..

Sis dah berapa week? Cmne rasa Braxton hicks tu sis? Tertanya2 cmne rasa dia 😅

Berapa weeks dah sis?? Macam mana yaa rasa Braxton Hicks tu??

5y trước

Skit lagi dri senggugut sis

Doa yg baik2 mudah2an selamat semuanya. Dh berapa week?

Sme la dgn sy.. Ntah ble nk contraction btul.. 😅