Tak pernah rasa braxton hicks

Halu ibu2. Normal ke 36w belum pernah rasa kontraksi palsu tu?

6 Các câu trả lời

Saya dulu first baby tak pernah rasa braxton hicks. Saya terus rasa contraction betul plus ada bloodshow at 36w. Ingatkan contraction palsu lah kan tp pelik nape sakit sgt2 takleh bawak bincang. Sampai hosp rupanya dah 5cm terus kena masuk LR. Baby 2nd baru rasa braxton hicks. Bila contraction dtg manja2, saya auto tahu tu palsu sbb tak sesakit mcm first baby

8mo trước

Doctor kata kalau ikutkan 36w baby belum matang tp doctor tengok baby saya dah matang so baby tetap kena pantau 1 malam kt nicu. Esok nya saya boleh discharge

Normal..saya pun tak rasa braxton hicks..terus rasa contraction yg sebenar..igtkn contraction palsu, pegi hospital check bukaan dah 6cm..

Saya baru rasa pg tadi , ya Allah alhamdulillah skrg dh stop . Cuma cirit birit skrg dh masuk 3 kali , makan pon muntah je ni .

Tidak semua ibu akan rasa contraction palsu tu. Saya dah dua anak tdk pernah mengalami tu.

sy pun 36w 4d, smlm baru rasa braxton hicks tu 🤣

normal