kepala bayi berapa bulan turun bawah

helo mummy nak tanya sikit kepala bayi kandungan berapa bulan akan turun ke bawah?

2 Các câu trả lời

Tak sama, ikut baby gerak . Macam saya, baby memang kepala kat bawah je selalu . Selalu rasa dia sepak kat rusuk . Ada setengah baby dia sentiasa berpusing , kejap atas kejap bawah

5y trước

woo begitu. .sebab pg td buat check up doc kata kepala baby dah kat bawah sedangkan baru 30week

Sy normally 7bulan kpale bby da kt bwh..tp msih awal bese bby berpusing2 lg time ni