Kepala Baby Kebawah

Assalamualaikum semua saya nak tanya biasanya kepala baby kebawah berapa bulan ya sbb saya dah 6bulan tapi kedudukan bayi masih melintang....

9 Các câu trả lời

Hi dear, dalam buku doktor or nurse ada tulis breech tak ? Kedudukan uri atau placenta okay ? Klu tak ada, maksudnya okay. Until 34 weeks (7months) akan ada appointment dgn doktor scan baby, jika masih breech, akan ada appointment dgn doktor kat hospital . So mommy doa banyak2 ya, harap tak breech sakit tu 😂

saya sekarang 6 bulan.. kedudukan baby songsang..doktor suruh solat hajat byk² supaya baby pusing.. doktor cakap baby kecik lagi so nk bg tips pun hold je dulu dan tunggu sikit lagi bagi masa dia pusing sendiri.. risau memang risau tp doa je mampu sekarang😊

4y trước

&Nurul Iman Alhamdulillah.. still ikhtiar buat macam tu❤

jgn risau awal lagi, nnty dia pusing sndiri... setiap hari ckp ngn bby.. nnty pusing kn kepala ke bawah ye... nnty dia dengar, pujuk dia setiap hari... then bnykkn sujud ke lantai dan punggung keatas

Doc ckp 32w kepala baby akan pusing tp kalau 32w xpusing jgak kne prgi hospital nnti ad doc yg akn pusing kn

sy msk 8 bulan ..nurse kata kpla baby kt bwh da.. klu 6bulan msh sempat lg pusing tu ..insyallah doa byk2

Sy 28w kepala baby dah mula duk bawah..Skrg 31w check di bawah juga.. Harap kekal sampai deliver nnt..

sya 27minggu ary tu bby breech....skrng alhamdulillah,bby dh masuk laluan n kpala dh kebawah.

30weeks dha trun ke bawah kepala sis.

msuk 8 bln bru kpla baby sy ke bawah