Kepala bayi menegak

Hye nak tanya, berapa bulan bayi paling lambat dapat tegakkan kepala semasa diangkat? #firstmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Baby sy 3bulan dh tegak kepala sbb sy selalu training dia buat tummy time lepas tukar pampers/ menyusu

1t trước

Sy buat dlm 5minit je ikut keselesaan baby kita. Kalau baby tidur lepas nyusu biarkan dia tidur sis buat time tukar pempers

4 bulan , baby kena boleh angkat kepala Tampa jatuh macam dalam gambar bila ditarik ke atas