haid

Hay bund aku mau tanya ,, aku habis masa nifas sekitar tgl 6 januari kmren, seminggu kemudian aku haid lg selama 5-6 hari, nah sekarang hari ini saya haid lagi.. Jd dlm sebulan ku udh haid 2x.. Selepas nifas aku belum KB dan HB jln gitu aja cm suami pake pengaman..dan aku masih menyusui baby ku yg 2 bln ... Pertanyaan ku, normal kah aku haid 2x dalm sebulan selepas nifas?

1 Trả lời

Hubungan ga sakit kah bun, soalnya aq juga baru masa nifas cm ini aq baru selesai hait

5y trước

Ngk bund ... Ngk ada sakit apa2 kok