Influenza A Outbreak Virus Is In The Air

Hati2 semua, sy baru je doc diagnosed positive influenza A... It is in the air... X keluar rumah pun.... ? Habis triggered fever, asthma, flu, cough, sore throat.... Jauh2 kan diri drp org yg x sihat.... Now 34w... Harap2nya cepat la sy sembuh.. Kesian baby kene makan ubat banyak2.. Mama dia x sihat....

2 Các câu trả lời

sy pun baru lepas kena..trimester 2/3 mmg senang kena penyakit sbb antibody lemah....sy arytu kena 3minggu ward.1 minggu icu.