toooink

haritu selamat minum air gula.. alhamdulillah tak muntah dan tak pening.. balik siap beli mcd.. heeheee.. last check up berat naik 5.5kg.. nurse tanye mama makan ape.. nurse suruh control makan risau sangkut kencing manis.. then nurse mintk mama monitor bp sampai laaa ke next anc.. esok nye tu mama repeat scan details untuk tengok cyst.. harap tak ganggu kandungan dan tak mbahaya kn.. so brmula la prjalanan monitor bp kitaaaa..

toooink
3 Các câu trả lời

Sama la kita mama, naik berat sikit je terus kena check bp EOD. Bercinta jugak la asyik nak kena ambik bacaan. Hihi. Alhamdulillah semua pun normal je last week

5y trước

lagi 2x je ni.. pstu cek kk.. xtwu la berat cmne nnti.. heeheee..

Allahumma Aamiin.🤲🏻 Semoga dipermudahkan urusan 💕

5y trước

aamiin 💕

Smoga dprmudahkan