toooink

settle smlm check kk.. bila sembang pasal hb ni mama jadi down putus asa pon ade walau usaha x shebat mane utk naik kn hb.. terasa mcm nk serah diri utk ccuk inferon tu.. nurse da bagi last chance utk naik kn hb dgn iberet.. msalah nye iberet tu mkn 2am then 3am muntah semua.. yg mkn ptg semua keluar, kosong dah perut.. ermm berat naik mndadak lagi so next kena repeat mgtt.. kena jumpa pakar pemakanan juga.. dan kena continue cek bp.. ccuk kancing gigi utk dos prtama pon da smlm, now tgh rasa lenguh dari tngkuk sampai part kne ccuk tu.. btw alhamdulillah la tadi repeat scan details utk cyst da x nampak.. sbb bby da mbesar.. sihat sgt awk, active gerak, dari mula sampai skarang kpala awk masih kt bwah.. x prnah pusing naik atas.. hope awk gitu la sampai mama bsalin ya.. mudah kn mama please.. kita samasama naik kn hb ok yunk..?? 27w ~ #INH

toooink
1 Trả lời

Semoga dipermudahkn urusannya sis.. semoga mommy n baby sihat2 saja 🤗

5y trước

in sha allah.. aamiin.. 😊