Jenis darah O+ baby kemungkinan besar ada kuning

Haritu nurse ada cakap mcm tu dgn saya😞😞 then saya ckp if mkn benda2 yg bantu kurangkan pon tetap ada ke,?... dye ckp ya 😞😞 but its okay la janji baby sihat tubuh badan bab kuning tu nanti dah keluar mesti ada ubat kg😊 InsyAllah think positive n think Allah ada 😊😊 now 15w da

27 Các câu trả lời

saya darah o+ baby xda kuning langsung. aritu nurse ada beritahu kalo darah baby sama dengan ibu possibility dpt kuning tu rendah sgt3. tp kalo sbliknya tinggi