Jenis darah O+ baby kemungkinan besar ada kuning

Haritu nurse ada cakap mcm tu dgn saya😞😞 then saya ckp if mkn benda2 yg bantu kurangkan pon tetap ada ke,?... dye ckp ya 😞😞 but its okay la janji baby sihat tubuh badan bab kuning tu nanti dah keluar mesti ada ubat kg😊 InsyAllah think positive n think Allah ada 😊😊 now 15w da

27 Các câu trả lời

hai mum yes klu ibu jns drah o+ve anak mmg akan kena kuning,klu nk cptkan hilang kuning mcm baby sya bykkan bg susu badan berbanding dgn susu formula. tau...

Saya pun darah O+ and ada GDM. Tips yg plg berkesan kena kerapkan penyusuan. So baby akan kerap berak n kencing. Tak smpi seminggu kuning baby dah turun

sy pon darah o+ anak lahir ada kuning tp x tinggi. 4x shj check dh turun. nurse advice bg susu dada stiap 2 jam. bile die berak nt kuning turun inshaAllah

Tgok gak sis, sy darah o+ anak saya dua2 x kena kuning, pregnant saya mkn jus delima and lg satu baby lahir terus susukan baby jgn kurang susu..

4y trước

Ye, sbb klo sy x mnum hb low

Saya darah O. anak kedua je kena kuning sampai admitted.. anak no 1 ,3 dgn 4..Alhamdulillah..ok..tp anak no 2 lah yg paling fast learner..

baby kuning tu normal sis, cume sediakan mental n fizikal, mgkin akan sedikit penat trpaksa ulang alik klinik time pantang nnti.. ☺️

Alhamdulillah, saya darah o+, anak kedua saya x kne kuning...masa preggy saya amalkan susu kambing.. tp x sure lah, ni ke yg membantu

Xpasti tpi kazen sy darah o. Lps bersalin ank dia kena kuning sebln. Sy darah A. Bln 4 ni bersalin. Xpasti btl atau tidak kita tunggu.

darah sya pun o..ank tak besar sanggat pun...baby kuning normal for all baby... setiap penyakit ada ubatnya...doa yg baik² je...

Saya darah B pun kuning hehe. Jgn risau sis kuning tu normal. Kerap kan mnyusu anak je nnt cepat turun. Jgn stress2 ye.