6 minggu perut lembut je. Mcm takde baby bump. Ibu lain macam mana ye?

Haritu ada rasa sikit. Sbb perut tebal tak period. Ni dah 6 minggu dia kempis sikit. Tiada rasa apa2 sakit. Cuma tak bumpy..

28 Các câu trả lời

6w xnmpk apa pun...flat saja. klu nmpk tinggi tu angin saja.

4t trước

sama lah. kita admit sbb overdue. misi ingt kita admit sbb bby kecik..nahh bby keluar 3.4kg 😂

kecik lagi. lagi2 anak pertama. sy anak pertama. dah 5 bulan pun tak nampak perut lagi. hehehe

Saya dah 5 bulan pregnant pun ada customer tanya dah kahwin ke? 🥹🥹 jenis perut kecik haha

awal sgt to awak . sy Time prgnant 9 bulan pon org Kate mcm 6 bulan . sbb badan sy kecik 😅

saya ank no3 15mnggu bru nmpk skit ja bby bum..skrng 21mggu bru nmpk bsar bby bum. .

awal sangat tu baru 6w . Saya masa 6m pon perut macam buncit lemak je 😅

Biasa je tu.. yang rasa tebal tu cuma lah angin dan proses kantung tu kembang .

6w mmg xnampak apa lg pun. get ready utk kembung sbb angin/sembelit je

normal Jee bby kecil lgi..5 6 nmpk lah sikit2 n rasa keras sikit

6minggu tu awal lagi. sye pom dulu xrase ape pon.