Bau kemaluan & pregnant

Maaf nak Tanya, kenapa ye saya punya kemaluan ni mcm berbau sikit sejak2 akhir ni. Tak tahu kenapa. Dah cuci betul2 pun still mcm ada bau2,Tanya suami dia cakap takde bau apa2,cuma saya sendiri dpt bau saya punya tu. Lgpun badan saya rasa tak selesa. Perut mcm berangin(buncit),payudara rasa nyilu dekat bahagian puting & sekeliling,pinggang rasa sakit. Tak tahu simptom period @ pregnant. Saya last period 6/5-10/5 haritu. Sejak akhir2 ni badan saya cepat sangat rasa letih. Nak check upt takut kecewa lagi🥺 lgpun tak lewat period lagi.... Tolong share sapa yg pernah Alami mcm ni#ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Jangan takut cek je upt. Sekurangnya, kalau positif awak boleh berhati-hati untuk jaga diri awak dan kandungan tak buat kerja berat dan hati-hati dalam pemakanan awak. Kalau awk x buat UPT mana tahu awak pregnant awak tak tahu pastu, awak bleeding lagi bahaya sis. Takpa jangan kecewa kalau belum double line. Teruskan berdoa dan usaha lagi. Kalau ikutkan dari sis cerita ni macam tanda pregnant. Sebab kalau pregnant memg normal je bawah tu bau akan jadi pekat sedikit. Kalau positif, apa perlu awak buat jaga kebersihan miss v betul². Sebab kadang berbau, takut jangkitan miss v je.