Perubahan 6 minggu

Perubahan week 6, perut sy dh tak rasa bloated, pastu perut sy nampak mcm kempis sikit dari week 5.. normal ke ibu2? So far rasa mcm senggugut tu dh kurang sikit, breast pulak dh rasa lembut tapi cuma rasa nyilu dkat puting.. adakah pregnant sy okay? Alahan sy jugak takde sepanjang pregnant skrng ni, awal2 je rasa mual sikit tapi still under control..Sy jadi risau sbb bila baca org punya post ramai cakap keguguran boleh jadi tanpa pendarahan. Sy jadi risau.. so far sy takde pendarahan sepanjang mengandung.. cuma rasa cepat penat jalan sikit dh penat😂 #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

first mom selalu camtu, saya 4 bulan keatas perut bru nampak tu pun malu ii je nk timbul..and morning sickness langsung tak teruk boleh control lg takde sampai nk pengsan ke lemah ke..sec baby pun morning sickness tak teruk..sokey sis banyakkan rehat and keep positive

10mo trước

Thankyou sharing sis🥰

Usah over thinking.. Syukur selalu atas kehamilan.. Enjoy the moment.. Normal begitu.. Lain kandungan lain pengalaman