6weeks pregnancy

Hi mommies, pregnancy saya nak masuk minggu ke 6, awal haritu rasa kembung perut cramp sikit.. tp normal ke skrg tak rasa dah smua tu cuma sakit pinggang ...

5 Các câu trả lời

Normal sis. Saya pun mcm tu haritu. Lama2 hilang pastu bila dh masuk 2nd trimester bila bgn tido dgn nk tido rse cramp sikit2. Sy tnya doc dgn nurse dorang ckp normal cramp sikit tp kalau cramp terlampau kena pergi klinik cepat2.

4y trước

Lapar kot. Haha 🤣

Saya pun sama 6w tapi okay je kot selagi tak bleeding 😊 sebab semalam scan alhamdulillah dah nampak baby dan jantung.

4y trước

Wah.. Awal nmpk. Sya pun 6w. Tggu 8w baru scan...

Saya tiap kali masuk week baru je cramp sis..rasanya normal sb baby nak cari ruang

4y trước

Thank you 🥰🥰 Semog kita semua and baby sihat selalu ..

normal

4y trước

Terima Kasih .. lega dengar plus excited nk tunggu 20weeks nk scan gender baby 🥰🥰

Normal

4y trước

Terima Kasih 🥰🥰