Spotting lagi

Harini spotting kali ke-3 sebelum ada jgk spotting 2 kali Tp bkn direct on off spotting 1-2hari . Semalam rasa penat sgt . Tido semalam mmg rasa sakit sikit kat bahagian perut pagi ni mcm rasa berair kat bahagian bawah sy lap pakai tissue ada spotting lagi. Mggu lepas dh scan 6weeks dh nmpak kantung baby n heartbeat halus. Sy risau sbb mengandung anak sebelum ni takde pulak cmni. Boleh ke sy pergi bahagian emergency harini utk cek keadaan sy wlpn sy belum buka buku pink? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh. seeloknya pegi emergency terus. bwk sekali gambar scan.

2y trước

Baik sis Terima kasih kejap lg sy pegi emergency

Boleh je..

2y trước

Okey baik Terima kasih sis