Terliur air nescafe

Harini kandungan baru 19 minggu.. sebenar benarnye boleh minum ke tak air nescafe segelas ni.. terliur tengok org minum nescafe tarik.. order jugak..#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

Terliur air nescafe
14 Các câu trả lời

Boleh jika tiada alahan, tiada GDM, dan tiada Rekod hb rendah. Apapun sebab ibu hamil berkongsi nutrien dgn kandungan, dan kafein menghalang penyerapan zat besi dlm darah, so di sarankan minum kafein 200ml sehari.

boleh je sis. tapi jangan minum banyak dalam sehari. cukup secawan je dan jangan minum setiap hari. kalau hb low better jangan minum terus. minum setakat 2-3 teguk je buat lepas rasa teringin

sis .. sy mmg craving latte coffee sepanjang pregnant nii n sy minum jaa 😅😅 tpi alhamdulillah xde pening² n hb pon ok .. tpi jgn tiru sy , sy pon xtahu boleh ke kerap mnum coffee nii . huhu

sy mnm je. sbb sy sblm pregnant pon mmg kaffein lovers. tp ckup la secawan jgn lebih2 plk. skli sehari only. x pregnant pon kena had kaffein apath lg pregnant sbb kaffein blh gnggu hb

Boleh je sis. Sy pn kdg minum air coklat yg berkafein jg mcm nescafe sbb teringin. Yg pnting jgn selalu. Kali ni je utk lepas rasa teringin tu

ramai rupenye geng coffee lover.. tp ble pregnant ni suami tak bagi minum sgt.. mnum pn sorok2.. haha..

boleh je cuma jgn amek tiap2 hari. lpstu kalau nk makan ubat kne gapkan 2-3jam.

Saya hari2 kopi tapi masa trimester ketiga je Mujur hb ok

sy minum je,aslkn air masak x tinggal,x minum shari jiwa kacauu

boleh je kalau takde masalah hb. kalau hb low, mmg kena control