berat naik 1.7kg😮

harini cek up berat naik 1.7kg ..72.75kg 27w 5d...huhuhu..dari awal buka buku pink 70.5kg 11w ..terkejut nurse n doc😅 doc sarankan 300g je naik dgn berat sy 😂..doc ckp skrg kena alert kes naik berat mendadak takut ada darah tinggi/sawan ibu..bahaya tuk ibu..so..kena cek bp kt umh smggu dlm 3kli sndri di umh..kena diet la gini😂 tpi mkn mkn mkn😓..ada x sama kes mcm sy?

2 Các câu trả lời

sy masa 27w naik mendadak 3 kg. kena juga tegur dgn nurse. dari 58 ke 61kg. 29w ni turun pula sekilo. tnggal 60kg. makan tu kena kawal walaupun dlm hati nak mkn itu ini😂😅

4mo trước

kan sis hehe..tpi xpe sis awl berat 58kg je hehe..sy awl2 bmi lbh berat haha

makan biar berpada pada