11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Các câu trả lời

Sabar ye sis..sis tak keseorangan..anak sbgi penguat..suami sis menemani sis mllui anak dlm kandungan...kerana drh dan kasih syg dia ada pd ank tsebut..semoga sis dan kandungan sihat..

5y trước

amiin amiinn .. trimaa kasihh sis .. harap² kndungan sayaa sihat walafiaat .. nii je satu² nyaa knangan dgn arwah .. anakk pertamaaa kamii ..

Semoga arwah tenang di sana, dan semoga sis kuat menempuhinya...Anggaplah arwah bahagia melihat sis sedang berjuang demi zuriatnya...Tabah ye sis, semoga dipermudahkan tiap kali urusan

Sabar sis....kuatkan semangat demi bayi yg dikandung. InshaAllah ade hikmahnya...moga zuriatnya nti mbesar dgn sihat dan mnjadi ank yg soleh & solehah...aamin

Kat kk sy suami x boleh teman sbb crowded sgt.. hanya ibu2 je yg boleh masuk.. selalu nya mmg kami semua kat kk tu g sorg2 xde suami teman

Sy pun sorang2 je sis..suami kerja, kena fahamlah..semoga anak nie jadi anak yang berbakti pada awak suatu hari nanti.kuatkan semangat ye sis

Sabar ye sis.. Saya pun mcm tu jg.. Check up sorang2.. X nak susahkan husband tunggu lama keboringan.. Dah la.. Xde tpt nak duduk..

Semoga Allah sentiasa jaga awak n anak2 awak nnt, jgn risau ye. Saya kagum dgn awak, buatkan saya jadi org yg lebih bersyukur 🌹

Salam takziah.Kuatkan semangat ya mummy khusus untuk baby dalam kandungan.Semoga dipermudahkan urusan sepanjang kehamilan aamiin

Allah bg rezeki peganti suami awak.. Jgn sedih kuat yaa ibu.. Nanti bby pun sedih .. Jaga kesihatan ya ibu..

Walaupun sy xmenghadapi mcm sis. Suami sy PJJ sy cube tabahkan hati sis. Be strong sis. Kuatkan semangat untuk baby😊

5y trước

amiin , trimaa kasihh sis