mom

Assalamualaikum ...sayaa nk tnye...kongsi pengalaman momys....kawan saya cek upt negtvive...tapi scan di klinikk ade bby?? Bertnye pendpt momys ...??

1 Trả lời

tahniah , maybe upt tu jns yg tx brp sensitif so dy lmbt detect hormon hcg dlm bdn , as long ms scan doc ckp semua okayy tx perlu risau😊

5y trước

Btull jugakk tu kan....sayaa dluu oun cmtuhh jugakk.....sekrng syee scan jee...cek upt x penhhh nk double lain..wlaupun dh pregnent.😁