Sakit gigi

Boleh ke nk mkn pain killer? Sakit gigi sgtt, esk bru nk p klinikk 😩 #19weeks

5 Các câu trả lời

sepanjang saya mengandung ada jugak sakit gigi..tp saya guna ubat yg drop saja... alhamdulillah ok.. sis cuba lah dulu.. p farmasi beli ubat sakit gigi yg jenis titis tu.... kalo tak ok baru sis ambil panadol.

makan panadol biasa je. saya kalau tak tahan sgt baru makan panadol biasa. jgn amik pain killer yg kuat2 tu, risau la

Tak pasti. Better jgn. Sbb apa2 ubat nk mkn kne tya Dr. Takut mkn sbrang

Boleh. Makan panadol biasa tu je. Saya dah dpt nasihat dari dr

Cuba ambil magnesium oil sis