11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Các câu trả lời

Salam takziah..sy pn checkup sorg2 sis..dr awl preggy smpai la da nk msuk 8bln..sy n suami pjj..keep strong sis..❤

sy dri buka buku pink sampai dah 35 minggu, suami xteman 😁 sbb pjj..positive je, baby dlm perut la peneman ibu2

Innalillahiwainnailaigi rojiun. be brave for your baby sake sister. Allah knows your pain, have faith in Allah.

Kuatlah demi anak mommy.. Bila dia dh kluar nnti, hilglah sunyi, ada peneman nnti.. Awak seorang yg kuat dh tabah

5y trước

amiin amiinn .. trimaa kasihh bnykk bgii smngat ..

Saya pun check up sorang sis, siap bawak anak lagi. No worries, you are not alone 💕. Suami saya busy kerja.

salam takziah...sy pun sejk pregnnt pergi check up sndri sebb husband kje brhdpn dgn patient sush nk cuti

Sabar ye.. sy pon kdg2 g sendiri aje klinik suami keje.. awk xsowang..baby tu ade neman awk❤💪

Innalillahiwainnailaihirojiun. Tabah sis. Allah titipkan baby utk teman sis kat dunia ni. Kuat mummy!!

be strong awak . semoga semua selamat . mommy and bby terus kuat . al fatihah untuk suami awak .

al-fatihah untuk suami awak....awak mesti kuat,nti bby kt dlm pon kuat mcm awak.....in sya allah..