DOAKAN SAYA DAN YANG LAIN .

hari² baca and tengok perkembangan group ni .. seronok tgk org post UPT , SCAN and BABY bum , harap saya dapat merasai detik itu jugak .. masih TTC lagi .. belum ada rezeki sy ..mintak doa ibu² semua ye , mana tahu atas doa ibu² semua dpt memberi sy semngt dan termakbul apa yang sy hajatkan .. doa yang baik² inshallah , amin .

78 Các câu trả lời

Sy ttc 3thn. Alhmdllh,xsngka rzki thn ni..sy ade pcos+bilateral hydrosalphinx..doc ckp sy xblh prgnant smula jadi,dan kena buat ivf.alhmdllh rzki,sy prgnant scara smula jd..sy doakan,ade rezeki baby utk semua aminnn...doakan supaya zuriat sy mbesar dan lahir dgn sihat aminnnn....

5y trước

amin ..