DOAKAN SAYA DAN YANG LAIN .

hari² baca and tengok perkembangan group ni .. seronok tgk org post UPT , SCAN and BABY bum , harap saya dapat merasai detik itu jugak .. masih TTC lagi .. belum ada rezeki sy ..mintak doa ibu² semua ye , mana tahu atas doa ibu² semua dpt memberi sy semngt dan termakbul apa yang sy hajatkan .. doa yang baik² inshallah , amin .

78 Các câu trả lời

InsyaAllah ada rezekinya sis,Allah dah aturkan hidup kita sangat elok perjalanan.saya dulu pun ttc dua tahun selepas kahwin baru lekat, mungkin belum sampai rezeki anak, rezeki lain dulu yang sampai,cuba sis amalkan doa nabi Ayub A.S InsyaAllah ada rezekinya.Amin.

insha Allah akan datang rezeki awak dan suami. boleh try amalkan asid folik dgn jus oren. memg terbaik result dia. sbb sy pun cuba amalkan tips yg kwn sy bg tu. Alhamdulillah. akhirnya dapat jugak zuriat. skrg tgah preg 3bulan. asid folik sy bli yg jenama appeton

5y trước

Hi nk tanye. Jus oren tu awk minum ketika telan folic acid ke?

In shaa Allah...truskan berusaha dan berdoa..mge ade rzki untuk awk nanti...sye hmpir 2 tahun brkhwin...bln 8 tahun lps sye keguguran....bln 5 thun ni alhamdulillah Allah beri rezeki untuk sye lgi..doakan sye jgk agar kandungan sentiasa sihat....

Semoga ada rezeki awak sis 💗 cuba try consume acid folic ok💗jgn sesekali down tau. Bila Allah bg awal tanpa kita bersedia, tula waktu yg terbaik. N kalau Allah bagi lambat smpai kita tertunggu n kecewa, tu jgklah waktu yg terbaik☺

Banyakkan istighfar dear. Jangan putus berdoa dan sentiasa bersangka baik padaNya. Jalani hidup yg sihat ya. Bersenam dan jaga pemakanan. Sy doakan semua bakal2 ibu yg sedang TTC dimudahkan dapat rezeki anak yg soleh/solehah. 🤗

sy bg satu amalan ..tp kena rajin buat..setiap kali lepas solat baca "rabbihabli minladunka zurriyyatan thoyyibatan innakas samiu'd duaa'' .." 7 kali dgn hati penuh pengharapan Allah bg rezeki anak dlm rahim ini...amin..

insyaAllah sis...saya doakan sis Allah kurniakan zuriat secepat mungkin..saya faham sbb saya pun dah lalui da ttc lebih kurang 4 thun lebih baru Allah hadirkan si kecik dlm rahim ni..yg penting jgn putus asa doa dan usaha..

Semua wanita mesti faham perasaan tu. Banyak kan buat solat hajat ye, doa pada Allah supaya segera di berikan zuriat. Positif kan diri dan jaga pemakanan. InshaAllah Allah ada maha pemurah lg maha peyayang❤

Smga di beri awk pluang utk di kurniakn zuriat, InshaAllah slgi ade rahim kte mmpu utk di beri ksmptan utk merasainya, doa & tawakal ya, smua keje urusan allah, cpt n lmbt je.. Think positive 😊

Insyaallah akan ada rezeki untuk awk juga menimang cahaya mata yang penting jaga pemakanan selalu ye sis 😘 semoga sis diberi rezeki utk menimang cahaya mata sia jugak ❤ jangan sedih" ye sis ❤