Jantung baby berhenti

Hari yg paling mnyedihkan .. Kandungan baru 19 minggu,, tp allah dh ambik smula.. Redha dngn apa yg terjadi.. Anak syurga mama,, mama syg kamu... Tenanglah kamu dsna..❤ hari ne nak pegi hospital msuk ubat,, ntuk kluarkan baby.. Doakan saya ?

20 Các câu trả lời

Allahuakbar...sabar ye sis..Dugaan Allah pada sis,cukup hebat...doa banyak2,baby tunggu sis kat sana,insyallah..

Sabar ya sis.. semoga kuat n semoga Allah beri rezekia anak pd masa akn dtg.. keep strong💪🏻💪🏻💪🏻

sabar ya sis. sy pun anak bru je meninggal bulan 3 bru ni lepas 16 hari dilahirkan 😊

4y trước

Allahu lg perit tu. moga puan kuat yaaaaa ..

Allahu..semoga sis kuat..jgan risau,nnty anak tu boleh tolong kita kt akhirat..😉

Allahu.. Salam takziah sis. Semoga dipermudahkan urusan dan direzekikan lagi anak

takziah sis.. smoga kuat dan bykn bsabar. stiap blaku pasti ada hikmahnya

Takziah sis.. Semoga sis tabah.. Insyaallah, ada rezeki Di lain hari..

takziah puan... semoga puan banyakkan bersabar ye...

takziah utk awak.. ada jatuh or thentak ke?

tabah ye sis.. Allah uji tanda Allah syg..