Luahan hati seorang ibu

Kali kedua berpantang tanpa anak & kali kedua kguguran ... Penantian yg berakhir sia²... Dah tak tahu nak buat mcm mana... Dah jga kandungan dngn baik , jaga makan , x buat kerja yg berat.. tp ahernya ttp sama ... Paling sedih ank kdua sy gugur dhari anniversary sy... 🥲💔 Mungkin belum masanya untuk mmpunyai zuriat ... Allah sbaik² perancang .... Sy dh redha ... Cuma rindu... Rindu dngn kedua² ank syurga sy ♥️ Muhammad Adam 1/4/2020 Muhammad Yusuf 8/12/2022 Syg ank mama sngt² ♥️

2 Các câu trả lời

sabar sis.. syukur diberi peluang merasa kehamilan. itu maksudnya akan ada harapan lagi lepas ni. sebab ada ramai yg masih menanti termasuk sy. gugur 3x and sy tetap bersyukur & ikhlaskan. sebab Dia yg bagi, Dia berhak mengambilnya kembali. sy percaya suatu saat yg tepat pasti kita akan diberiNya anak² comel bila sampai masanya. lepas hujan pasti ada pelangi kan?😁😁 jgn putus asa. tetap usaha & minta kepadaNya💪💪💪

Semoga ade rezeki lagi lepas nie untuk awak & suami. Aamiin 🤲🏻🫶🏻