Obimin plus

Hari tu kk bagi saya Zincofer tapi lepas makan muntah. Saya nak cuba makan obimin plus. Boleh share cara makan tak? Makan pagi masa perut kosong atau lepas makan ya?

6 Các câu trả lời

bgun pagi solat subuh tu terus telan pil obimin dgn air masak...pkl 9 pgi dah boleh sarapan pgi....pkl 1 sblum zohor makan buah sikit minum air suam...solat dulu n lps tu baru makan tgh ari....itu cara saya.....

sy mkn zincofer, mula2 telan sblm mkn tp muntah . lepas tu sy try telan 2 jam slps mkn . alhamdulillah sy mkn elok smpi skrg . nk lg bgus minum dgn air limau suam tnpa gula. cpt serap doktor ckp. sy da 15w.

kalau sy bgn tidoo perut kosong tu terus cari ubat obimin. minum dgn air kosong/atau oren.. senang utk sy yg pelupa bila set time routine mcm tu, hari2 saya mkn. tk skip

mkn msa perut kosong wktu pg dgn air oren sunquick, tp klu xok, bley mkn mse sblm tido.

obimin amik lepas mkn.. pil tu warne marron, and besa jgk tp sng telan sb capsule

kalau macam sy lps 30mnt lps makan sy terus mkn obimin, alhamdullilah ok