Pengambilan ubat semasa 10 minggu. Saya tak tahu kene makan ubat apa.

Nurse KK ada bagi zincofer, saya baru makan dua kali, dua kali saya muntah. Lepastu call KK, nurse suruh stop. Saya ada cuba OBIMIN PLUS, satu hari saya kene gastrik teruk. Now saya tak makan apa apa ubat, kawan saya kata tak boleh, kene makan ubat jugak. Saya kene makan ubat apa ya? #bantusharing #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #ubat #zincofer #ObiminPlus

1 Trả lời

sy mkn obimin ok je. kena kerap mkn elak gastrik..