KEGUGURAN TAK MENJADI

Hari nie daripada hospital tanjung karang transfer ke hospital klang jumpa pakar naik ambulans jauh2 , doc pakar sahkan keguguran tak menjadi sbb kantung ada tapi janin tak ada, saya positif sbb memanh dah bleeding 2 weeks on off so doc tanjung pun kata 50/50 dari siti belajar redha. Doc pakar bagi pilihan tggu jatuh sendiri or cuci.. Cuci bnyk risiko so I tggu jatuh sendiri je... Alhamdulillah saya okay je mungkin ada hikmah semua nie

1 Trả lời

Kandungan tak menjadi ke maksud sis? Salam takziah ye. Semoga sis kuat and ade rezeki lain lepasni in shaa allah. Biasa klau keguguran di awal kehamilan sbb faktor kelainan kromosom. Takpe pkir positif je, smua yg jadi pasti ade hikmahnya yg tersembunyi.