Vaksinasi untuk wanita mengandung

Hari ni dpt date vaksin.. Actually dah 2x cancelled coz masa tu kandungan blm cukup 14 minggu.. Minggu ni dah ngam2 masuk 14 minggu n dpt date vaksin.. Patut ke saya pergi? Atau kena inform klinik kesihatan dulu? Minta pendapat..

1 Trả lời

Yesss.patut pergi ambik vaksin. In shaa Allah takde apa2. Kita ikhtiar semoga kita selamat daripada wabak penyakit. Semua akan sarankan ibu pregnant ambik vaksin sekarang. Kes harian still tinggi. Kita jaga kita ya mummy. Stay safe. Alhamdulillah harini saya dah complete 2nd dose. Takde side effect sangat.lenguh2 je