Vaksinasi ibu hamil

Salam & hi ibu sekalian. Saya nak tanya berkenaan vaksin, saya hamil 8 minggu. Dah update di MySejahtera apps berkenaan kehamilan saya. Tapi saya dapat date vaksin pada 12/7/2021. Patut kah saya pergi/cancel sebab menurut panduan vaksin ibu hamil 14-33 weeks adalah tempoh untuk menerima vaksin. Call hotline asyik busy je nak minta pendapat kalian juga. Terima kasih. #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hi sis boleh tahu apa pkembangan lepas pg help desk?

3y trước

Betul sis sekarang dah boleh vaksin tak kira usia kandungan kite golongan high risk. Aamiiin semoga kita semua sentiasa di lindungi

Pg helpdesk dekat mysejahtera

3y trước

Baik sy dah pergi help desk tunggu diaorg reply. Terima kasih!