Kuning baby

Hari ni ank kuning bawu lps 3hari dye lahir....time antr hosptl 14...col mlm tdi 16 plk....ya allah mking wisau....sape ada mengalaman yg ank dye kuning yg tinggi lps je bersalin....

Kuning baby
1 Trả lời

ank sy 2 ari lps bersalin kne admit wad duk bwah lmpu sehari..blk tu ok kjp trun pastu ari ke 4 kne admit blk sbb makin naik tggi..kuning ank sy sebulan lbh masih ade kt dade..ambik darah alhamdullilah xde ape2..doc ckp prolog jaundis