berat badan

Hari ne checkup kt KK td..timbang td 69.2kg?..naik 3.2kg bln ne..bulan lps 66kg..dh trpaksa plak jmpa doc sekli doc ckp 28hb ne kena prgi KK lge minum air gula..ade spa2 ade tips tak nak bgi elak ade kncing mnis?..sy tkt ne baby first sya..bila kenang nak minum air tu..dh sy xska bnda mnis

2 Các câu trả lời

It okay je.... Slow2 mcm tu.. timbang naik kena kawal mkn la pula.. tapi tak apa.. saya doakan agat awak baik2 shj.. dont worry much.. minum air gula je .. harap2 awk tak lekat air gula.. sy pun naik jgk berat bdn.. alhamdulillah gula normal.. jgn ulang minum air manis.. bykkn air putih ya...

Berapa minggu dah pregnant?

5y trước

Tq sis..smpai trbwa2 dlm tdo gra2 pkir nak minum tu nnti