Baby kuning lama…

Hari ke 19 baby kuning maintain 12. Dah cuba buat mcm2 masih sama lagi. Doc ckp hari ke 21 if still sama kena ambik darah. Apa lgi petua boleh buat. Saya sedih and kesian tgk baby asyik ambik darah je 😢 Update: dah ambik darah tadi.. sedih tgk baby kena ambik darah 3tube kecik tu. Semoga semuanya baik2 je 😢

30 Các câu trả lời

Sis, 2 je petua saya buat mmg kuning turun cepat. Satu jaga pemakanan sis sementara anak kuning. Saya makan ikan rebus dgn sup sayur kosong je masa dia kuning. Lepastu saya tak df dia sbb taktahu susu cukup ke tak. Saya pam and bagi dia setiap 2 jam 2oz. Berak pun banyak. Malam set alarm setiap 2 jam. Mmg turun. A week je dah turun banyak and bebas kuning.