Baby saya nak masuk 5bulan tapi belum pandai pusing,meniara,apatah lg nk merangkak😭 tak apa ke?

Harap mummy2 dpt membantu

Baby saya nak masuk 5bulan tapi belum pandai pusing,meniara,apatah lg nk merangkak😭 tak apa ke?
18 Các câu trả lời

anak saya dah 7 bulan, pusing,meniarap,merangkak semua dia tak tahu lagi, tapi bila baring,dia angakt ke 2 kaki dan badan dia macam nak bangun...

anak sy 6bulan baru blh meniarap ... skrang dh 10bln blm blh merangkak lg tp menjalar kedepan laju , skrang dh pandai memanjat ...

Hi mommy jgn risau sbb ank I 5 bln bru dia try pusing so tu x de masalah, normal je sbb bukan semua baby sama yea..

tummy time sis..anak saya dah 4bulan..tengah try nak merangkak..more timmy time..so ank boleh explore

omey ny bby 😍😍😍smoga sihat sllu syg cantik 😍😍😍

normal sis,ada perkembangan baby cepat dan lambat

Buat tummy time

comel nye