bayi 5bulan 25hari

salam mami semua..baby korang 5bulan dh pandai buat apa je?sebab baby sy 5bulan xboleh meniarap lg,normal ke mamii?risau lak😢sbb semua sebaya dia dh nk blh merangkak dh..

3 Các câu trả lời

saya baca meniarap ni sampai 6bulan ada masa lagi... selalu buat tummy time, sis letak flash card hitam putih depan baby ada banyak cara tummy time cuba ye ☺️

kne bantu baby.. kt tiktok/ig rmi yg share cara2 nak bntu baby mniarap.. yg mrangkak tu.. anak sye nk msuk 7 bln, x mrangkak lg.. stiap bdk pkembangn x sme..

setiap perkembangan baby tak sama, awak. jangan compare dgn baby lain😊. selalu buat tummy time tak dgn baby?