Usia Kandungan Anda Disahkan Hamil

🍄 Happy weekend Mommies! 🥰 Anda yang mana satu? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

Usia Kandungan Anda Disahkan Hamil
258 Các câu trả lời

2-3 week..Saya check 5hari sblm period 😅tgu 10week baru scan n klinik,minta ubat kuat rahim..tue pun lpas keguguran 11week dnc,3 bln kemudian pregnant balik.

Piriot sy teratur... Lewat 4 hari dh cek2.. Nmpk double line samar🤲🤲, beza ank pertama 15 thn... Dh lupa nk bersalin mcm mana. Skrg Alhamdulillah dh 17week.

2y trước

sis umur berapa? ank sy jarak 9 tahun dgn skrg ni.. 19/1 tu cek upt..samar positif.. lps tu skrg upt semakin terang sgt2.. pegi scan 3 hari lalu tp tak nmpk apa pun..doc ckp rahim tebal je.. doakan sy di permudahakn..

5 weeks..xda tanda pgnant tau2 cek upt postif ttc 3 taun lbi mggu zriat ptma..taun 2022 mnjdi taun bmkna buat kmi suami istri😊

4 weeks sepatutnya hrini period tp tak dtg2 rse mcm tak percaya sb dah tgu 4tahun n dah cek kt klinik doc sahkn mmg pregnant alhamdulillah

6bulan selepas kahwin.. Kandungan 5 minggu.. Seminggu lewat period terus cek upt.. Alhamdulillah rezeki sulung.. Skrg dh 28weeks 💕

6 minggu ....x sangka ,10 tahun penantian .1st baby , breast n nipple sakit sangat ....n sekarang ni perut sentiasa sakit ....

2y trước

Sama la saya..pregnant kali ni perut asik sakit ja..rasa tak selesa

dlm 2 minggu cmtu..sbb badan rasa x sedap..& Rasa tegang mcm nk dtg period di bahagian dada...bila check mmg double line😊

4minggu tu pun tergerak hati nak check upt . Sebelum dapat tahu preggy dah bedal nenas n sulur keladi masa balik kampung🤣

18/12/2021 kawin .. 22/12/2021 period 28/12/2021 last period then now lambat 10 hari dh period alhamdulillah 4w3d pregnant..

kalau macamni positif ke ? sy cek sbb tkdtg period bulan ni ,, last 16/12 .. lepastu sakit kt ari² tu yg buat test ..

2y trước

hy sis , wah tahniah ye , sama la blm scan lg ,, take care🤗