Usia Kandungan Anda Disahkan Hamil

🍄 Happy weekend Mommies! 🥰 Anda yang mana satu? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

Usia Kandungan Anda Disahkan Hamil
258 Các câu trả lời

7weeks. check pun sebab rasa badan lain. mudah penat. tetiba dalam badan banyak angin. dgn period xdatang lama

5w cek double line.. syukur xterkata, 7 tahun kosong, akhirnya Allah tunaikan permintaan sy.. alhamdulillah..

👍🏻 8 minggu tu pon suami yg p beli UPT tu suh cek. Sbb dia dh rasa I ni lain mcm je. Naluri seorg ayah.

4 minggu. Ni baru masuk 5 minggu... Doakan ye semoga dipermudahkan segala urusan sehingga melahirkan. ♥️

4weeks .. sebab period normal xpernah miss .. lewat seminggu check terus double line .. alhamdullillah ..

kurang 10minggu.. sy dapat tahu 4minggu.. tu pun bkn lewat period, tp mengidam mcm2 nak makan 🤗❤️

27minggu ,perut membesar , excited lain mcm rasanyaa , 3bulan lagi bby girl dah nak keluar 🥰

1st n 2nd , tahu kurang dari 10 minggu , lambat sikit je period , terus cek 🤭🤭

😆 tepat 16w haha! Semoga baby membesar dgn sihat & sempurna🥰♥️✨

3weeks and 3days. 10dpo. Awal sangat sbb sejenis check dari 8dpo. 😅