24 weeks.

Halu mommies. Sy skg 24weeks... Perut selalu rasa cramp. Baca d google macam bikin takut juga. Ada sesiapa pernah alami perut cramp 24weeks? Ini anak ke2 sy. Anak pertama tak pernah rasa begini..

1 Trả lời

Nurse kat KK sy cakap, kalau mild cramp takde mslh. Sbb perut kita nk adjust dgn tumbesaran baby. Tp kalau cramp mcm senggugut & memulas perut, kena terus g hospital. Tu antara bad sign utk ibu mengandung.

5y trước

Kalau sis rasa mcm tu better ke hospital.