baby kurang gerak

hi mommies, nk tanya. sy dh 24weeks tapi rasa baby mcm kurang gerak dari sebelum ni, lepastu perut rasa cramp je. normal ke? #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

kalau rase mcm kurang gerak sye dlu cpt cpt makan ice cream.. tp kalau xsedap hati leh g scan..

Normal sbb baru 24w. Belum kena count baby kick lagi dlm buku pink. Tp kalau risau boleh shj scan

kalau rasa risau dan asyik terfikir, lebih baik pergi klinik dan check..

kalau risau pergi je scan