Hari Keempat Turun lendir Darah pekat kemudian Hari keempat Lendir putih kekuningan

Haloo. Mau tnya ada ka yg mcm sy. Dua kali cek tp xda bukaan lg hari keempat suda sy hari ni. Dari tenga mlm smpai kepagi ni sakit dia kerap datang dan perut keras. Tp sy tdk berani datng hospital sbp risau kena suru balik lg..mlas ulang alik?

1 Trả lời

Blood show, salah 1 tanda nak bersalin. Pantau kekerapan contraction dan air ketuban keluar ke tak. Kalau air ketuban keluar terus ke hospital.

1y trước

tq sis