hi

Haloo.. ada kesan pa2 tak klo terlalu bdepan dgn kipas.. x thn dgn cuaca pns.. hri2 bdepan dgn kipas..

9 Các câu trả lời

Huiisshhh, sekarang musim panas gile sis. Saya pon berdepan dengan kipas je itu pon masih berpeluh. Kalau tak die punye panas naik sampai ke telinga, sehari mandi 4kali termasok tengah² malam sebab terlampau panas 😭😭 sye ni tak leh panas, kalau panas badan jadi gatal²

5y trước

tu lh tu sis.. sy pn mcm tu jugak.. bdepan dgn kipas 24jam..skjp jak x da dpn kipas pn dah bpeluh sngt smpi bdan pn jdi gatal

Tkde kesan kalau berdepan sahaja.. kalau masukkan jari dalam kipas akan bahaya takut pendarahan pada jari/putus jari

5y trước

😂😂

Aky berdepan aircond sekali kipas..jerebu kuat skrg sabah..tak mau keluar bilik.panasnya mcm dlm oven.

Mcm sya lah ari2 kipas haha mndi pun tengah malam abis panas

Saya siap dok dalam aircond dalam pantang.

5y trước

ok sis. tq ya

Xde apa² kesan sis

Ok jer. Xde pape..

Ok je

OK ja sis