Baby 7 hari

Salam .. baby saya bru 7 hari , bilik saya xde kipas syiling .. mmg guna kipas stand .. saya bedung dia blh ke kipas tala baby ? Sbb skrng cuaca agak panas kan .. guna 1 kipas stand je .. ada effect apa ii kat baby tak

1 Trả lời

Salam. Sebaiknya kipas tu biar dia bergerak maksud saya jangan hala kan saja pada baby. Sebab kipas menarik particles dari habuk juga. Sebab pernah doktor pesan jangan hala satu arah kipas tu pada bayi. Pastikan bayi kalau siang tak perlu bedung pun since panas kan.

1y trước

Tq sis 🥰