bayi 5 month

Halo semua,mohon bantuan,apa punca ini dan bagaimana cara sembuhkan, sudah pergi bnyk farmasi setiap bulan tpi tk sembuh juga,klinik pn sudah, hospital swasta juga, hanya bagi ubat sapu tpi masih xsembuh.Ada apa-apa ikhtiar, sudah bnyk bulan, harap korg membantu

bayi 5 month
11 Các câu trả lời

Kalau mcm ni sya sgt suggest gunakan krim based on bahan natural. Sis cuba cari kat shopee krim ni 'HB Tabib' semua jenis ruam dia boleh sembuh walaupun teruk mcm eczema dan sudah lama tak sembuh2. Baca semua testimoni2 di situ dan kalau berminat sis beli je. Safe for baby dont worry. Sya mmg simpan stok krim ni in case family allergic atau dtg ruam. First time letak krim ni dah rase perubahan.

sis, ini belly button baby ke?.. sis, I don't know if this can help but klu baby sy ada apa3 ruam sy akan sapu sudocream. bole beli di big pharmacy or some registered pharmacies.. lps sapu sis biarkan je dia terdedah, jgn tutup dgn baju, sis sapu tebal2 sikit bila dia tdo, klu suda kering, sis sapu aquaphor.. please consult paed klu bole ya. just sharing

saya guna cream zaricort tuk masalah ruam & kemerahan pada kulit ank sy sejak umur 4 bln sampai skarang dia dah nk masuk 3 tahun sbb kulit sensetif alhamdulilah sampai skarang xda masalah ruam kemerahan & gatal² lg. sis boleh dapatkan d farmasi. semoga dapat menghilangkan masalah ruam pada baby sis 😊

2y trước

Betul cream ni x boleh pakai selalu sbb akn tipiskn kulit,untuk baby kena tanya doc dulu..sbb kulit baby mmg nipis🥺

cbe pki tpung ubi dlu...ltk kt stu. sbb tpung ubi sjuk ..spu tu die xbsh..die sjuk n buat ank slesa ..sya guna ptua tu dlu klu ank kne cmne...mcm2 krim mhl pn kdg xsuai .xslh cbe dr yg murah

2y trước

ya sudah banyak pakai krim, mahal-mahal lagi tapi masih tk de perubahan,malah makin teruk

jgn bg basah sis...kuman merebak nnt...basuh pastue lap kering2...sapu ubat...xpun sis tuam ngn air suam bagi kuman mati...

mau sentiasa lap2 kan spya kering ni..kalau krim sy guna bio ever spya cpt kering..kesian anak..smga cpt sembuh ..

Cuba search for soap and cream harrogate! Harrogate sulphur soap and cream. Baby sampai orang tua boleh gunaa

boleh cuba aloevera gelly dr forever living..safe for bby..if nk try can contact me.

2y trước

sis nk order dgn sy pn boleh..boleh wasap www.wasap.my/601111404796

try nie sis.. InshaAllah smoga baby cpt smbuh.. sy pn pkai n jual jgak...

2y trước

assalamualaikum berapa harga nya? fungsi utama utk apa? putih & hilangkan jerawat di muka tak? hehe mcm best je 😁

cuba krim snowhitee..