Sakit pingang

Nak tnya, normal ka 34weeks lebih dh mula sakit pinggang. Pusing kiri tk kena, pusing kanan tk kena?? Baby first ni.#firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

sama saya sis. saya 34w2d.. kalau tidur kiri kanan letak bantal. lepastu kalau baring posisi hadap kiri atau kanan dengan lama mesti kaki jadi kebas. macam pagi tadi perut saya rasa macam sengugut n rasa nak membuang. tanya kakak saya dengan mak mertua kata dah ada tanda2. risau jugak saya kalau bersalin awal. btw saya pun first pregnant

normal... saya pon sama... start dr 34w mmg sakit.. now da 36w still sakit.. kdg mengeras cramp bwah pusat tu... selalu alih posisi...